Archívum 2


kelt.: 2013-10-09 10:15:58 - <<< vissza

Eszter kerek évfordulóhoz közeledik, és elhatározta, hogy idén az örömét, amit az ünnepléssel  barátai és rokonai okoznak neki, ebben az évben szeretné megosztani másokkal is! Úgy döntött, arra buzdítja a születésnapi meghívóban a meghívottakat, hogy most ne ajándéktárgyakat vásároljanak neki, hanem azt az összeget, amit erre fordítanának, adományozzák az alapítványunknak, ill. az alapítványon keresztül hátrányos helyzetű tehetséges gyerekeknek!                                                                                                                                            Néhány példa az ajándékok hasznosulására:

Egy doboz bon-bon ára = egy szegénységben élő gyerek havi tagdíja a sportegyesületbe


Egy csokor virág ára = egy gyerek havi bérletének ára a tehetséggondozó központba


Egy selyemsál ára = egy gyerek számára hónapokra fejlesztő tanárt biztosít


Egy parfüm ára = egy gyerek számára egész évre biztosítja a tehetséggondozásához szükséges eszközöket


Eszter tudja, hogy sok szülő szorong ma Magyarországon, mert nem képes előteremteni gyermekei taníttatásához szükséges pénzt.

Az alapítványunk közel száz nehéz sorsú, de kiváló adottságú gyereknek segít hozzájutni valamilyen tehetséggondozó szolgáltatáshoz, de még sokan vannak, akiknek nem tudtunk biztosítani semmit. Eszter ezzel a felajánlással most rajtuk szeretne segíteni. Ha örömet akar neki szerezni, akkor most ezzel a rendhagyó ajándékkal lepheti meg.

Ha azonosulni tud ezzel a kéréssel, akkor úgy ajándékozhatja meg Őt, ha a lenti számlaszámra átutalja az ajándékra szánt pénzt, és a közleménybe beírja, hogy “Eszter”. Ha bármi kérdése van, hívja Szőke Zsuzsát, a Polgár Alapítvány munkatársát 06 30 906 0869-es telefonszámon, aki abban is segít, hogy az ünnepeltnek meglepetés maradjon  az Ön “ajándéka”! A beérkezett adományokról és tervezett felhasználásról a szülinap utáni napon beszámolunk az ünnepeltnek.

Amennyiben az adományozó adókedvezmény igénylésére jogosult (lásd lent) közcélú adományról igazolást állítunk ki, ilyen igényét jelezze azinfo@polgaralapitvany.hu e-mail címre!

Kedvezményezett: Polgár Alapítvány az Esélyekért

Pénzintézet: Raiffeisen Bank

Számlaszám: 12010501-01072910-00100009

Közlemény: Eszter

A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény, valamint a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény alapján a közhasznú szervezet, a kiemelkedően közhasznú szervezet, valamint a közérdekű kötelezettségvállalás (ideértve az önkéntes kölcsönös biztosító pénztár támogatását is) részére nyújtott támogatás esetén kedvezmény (adókedvezmény, jövedelemcsökkentés, adóalap-csökkentés) érvényesíthető.