Archívum 2


kelt.: 2016-09-21 15:34:55 - <<< vissza

Az alapítvány a napokban határoz arról, kik részesülnek ebben az évben ösztöndíjban illetve mentori segítségben. Kigyűjtöttük a kérelmekből arra a kérdésre adott válaszokat, hogy "Miért szeretnél továbbra is az alapítvány ösztöndíjasa lenni?" Azért adjuk (anonim módon) közre, mert ez is egy visszajelzés a roma tehetség programról, ezúttal a legérintettebbektől, a diákoktól.

 • Az alapítvány nagyon sok pluszt hozott az életembe. Itt látták meg először, hogy tehetséges vagyok és ez segített nekem abban, hogy én is célokat tűzzek ki magam elé. Olyan helyekre jutottam el, ahova egyedül nagyon nehezen ment volna, olyan embereket ismertem meg, akik közel került állnak a szívemhez. Azért szeretnék az alapítvány ösztöndíjasa maradni, hogy olyan emlékekkel gazdagodhassak, amiket sosem felejtek el és hogy olyan nagyszerű emberek vegyenek körül, mint az alapítvány tagjai.

 • Mert úgy gondolom, hogy ezen ösztöndíj idáig is nagyon sokat segített tanulmányaim során és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is nagyobb anyagi biztonságot biztosítana.

 • Nehéz anyagi körülmények közt nevelnek és iskoláznak a szüleim. Mindenem a tánc, amiben tehetségesnek is bizonyultam, számos fellépésen vagyok túl. A tánc nemcsak a hobbim, hanem az életem része is. A jelenlegi iskolámban folytatott tanulmányaim mellett, táncot is szeretnék tanulni. A megkapott ösztöndíjat a tanulmányaim megsegítésére szeretném fordítani.

 • Számomra a vállalások teljesítése egy kihívást jelent, ami megadja a kellő motivációt a tanuláshoz és a céljaim eléréséhez. Szeretnék továbbra is beszámolókat írni, mert ezzel láthatom a saját fejlődésemet. Az anyagi támogatás fedezi az iskolai kiadásaimat.

 • Az anyagi támogatás sokat segített. Jól esett a figyelem. A tábor is nagyon hasznos volt, mert sok új barátságot kötöttem. Ösztönző volt minden, sokat segített az előremenetelemben. Nagyon szeretnék részese maradni az Alapítványnak.

 • Szeretnék továbbra is ehhez a nagyszerű „csapathoz” tartozni, hiszen rengeteg lehetőséget kaptam eddig is az alapítványtól, és a tehetségterületemen sokat fejlődtem. A későbbiekben én is szeretnék segítséget nyújtani, mind az alapítványnak, mind a hasonló fiataloknak, mint amilyen én is vagyok.

 • Számomra nagyon nagy segítség a kapott összeg. És ami a legfontosabb, hogy az alapítványon keresztül nagyon sok jó embert ismerhettem meg. A rendezvények, a programok és a táborok nagyon sok inspirációt és nagyobb magabiztosságot adnának. A sok pozitív visszajelzés és a családias légkör miatt évekig maradnék még ösztöndíjas. Bármit megtennék érte!

 • Régóta tagja vagyok az alapítványnak. Továbbra is szeretnék az alapítvány által nyújtott lehetőségekben részt venni. Szeretek az ösztöndíjasokkal és a szervezőkkel együtt munkálkodni. Szeretném vinni valamire, ha már a foci nem sikerült. Az alapítvány segíthet nekem az új álmok elérésében.

 • Mert jó hozzájuk tartozni, csapatot képezni.

 • Azért szeretnék az Önök ösztöndíjasa maradni, mert az Önök által nyújtott támogatás ösztönzően hat rám, és mindamellett rendezettebbnek, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, aminek nagyon örülök, s ez a teljesítményemen is meglátszik.

 • Szeretnék továbbra is egy olyan közösség tagja maradni, ahol a művészet minden területéről támogatnak hátrányos helyzetű fiatalokat. Szeretném, ha jövőbeli egyetemi eredményemmel gazdagíthatnám ezt a közösséget. Ezen eredményekért igyekezni fogok!

 • Szeretnék kapcsolatban maradni az alapítvánnyal, mert jó viszonyt ápolok a munkatársakkal, nagyon szívesen részt veszek a programjaikon, és az anyagi támogatás is segítséget jelent.

 • Mivel a továbbtanulásomhoz szükségem van a Polgár Alapítvány támogatására.

 • Nagy segítség nekem és a családomnak az ösztöndíj a magánórák tekintetében és nagyon jó csapatot ismertem meg a tehetséggondozó táborban.

 • A magánórák tekintetében nagy segítség az ösztöndíj és remélem jövőre is mehetek a tehetséggondozó táborba, mert életreszóló élmény volt!!!

 • Azért szeretnék maradni, mert így sokkal motiváltabbnak érzem magam, mikor tudom azt, hogy most ezt és ezt el kell érnem, mert leírtam a havi beszámolóba, és teljesítenem kell azt. Nagyon sok segítséget kaptam anyagilag és főképp szellemileg, hiszen édesanyám mintapéldány anyuka, mindenbe segít, amibe csak tud, de az ilyen nagyobb döntésekben, mint például iskola, célok kitűzése, tanulmányi és tehetségterület egyaránt nekem mentorra van szükségem, akihez fordulhatok bármilyen kérdéssel.

 • Mert szeretnék a Polgár Alapítványhoz tartozni, nagyon sokat segítenek nekem mindenbe. Ha valamibe segítség kell, ha tudnak segítenek.

 • Azért szeretnék a Polgár Alapítvány ösztöndíjasa maradni, mert rengeteget köszönhetek az alapítványnak. Olyan embereket ismerhettem meg és olyan élményekkel lettem gazdagabb, amik az alapítvány nélkül nem valósulhattak volna meg. Az ösztöndíj számomra azért lenne szükséges, hogy a tanulmányomra, valamint a sportolásra fordítsam.

 • Szeretnék a Polgár Alapítvány ösztöndíjasa maradni, mert van ami motiváljon a tanév során a magasabb teljesítményért, és hogy magasabbra tegyem a lécet a választásaim terén. Az alapítvány rengeteg új lehetőségre nyitja ki előttem a kaput. Kapcsolatépítésben is rengeteget segít nekem, olyan embereket ismertem meg, aki később a jövőmre tekintve segítséget és támogatást nyújthat.

 • Óriási segítség az anyagi támogatás. Bármikor lehet számítani a Polgár Alapítvány dolgozóira. Nekem is van egy mentorom, akihez fordulhatok. Továbbra is szeretnék ennek a remek csapatnak a tagja maradni.

 • Édesanyám egyedül nevel, ezért nem tudja támogatni tanulmányaimat. A Polgár Alapítvány ösztöndíja nagyon nagy segítség a kollégium finanszírozásához. Továbbá a közösség nagyon jó, szeretnék együtt dolgozni, tartani a kapcsolatot az alapítvány munkatársaival.

 • A szüleimnek sokat segít anyagilag az ösztöndíj, mivel a lakhelyem 100 km-re van az iskolától, így az utazási költség nagyon magas. Kollégiumi ellátást kell igénybe vennem, ahol fizetnem kell a háromszori étkezést.

 • Az ösztöndíj hozzá segített, hogy az iskolában jobb legyen a teljesítményem, mert az anyagi kiadások egy részét abból fizettem. Sok új lehetőség nyílt meg előttem ezáltal.

 • Az idei tanévben fogok érettségizni, és elhatároztam, hogy továbbtanulok főiskolán. Mivel édesapám egyedül nevel, és alacsony a család egy főre eső jövedelme, az iskoláztatásommal kapcsolatos kiadások nagy anyagi terhet jelentenek számunkra. Céljaim eléréséhez nagy szükségem van az ösztöndíjra.

 • Nagyon szeretek táncolni és szeretnék a Művészeti Iskolába járni, ezért szeretnék ösztöndíjas lenni, hogy anyukámék tudják finanszírozni az iskolát.

 • Mint frissen beiratkozott egyetemista, nemrég költöztem Budapestre, így az ösztöndíj sokat segítene, hiszen az új környezet új és bátrabb kihívásokkal jár. Szeretnék továbbra is a program építő tagja lenni, ahogy az elmúlt években is igyekeztem.

 • Mert sok új élménnyel és lehetőséggel gazdagodtam. Motiválnak a célkitűzéseim.

 • Azért szeretnék a Polgár Alapítvány ösztöndíjasa lenni, hogy segítséget kapjak ének- illetve nyelvi területen. Csengerben nincs lehetőségünk éneket tanulni ének tanár hiánya miatt. Szeretném továbbá a nyelvi tudásomat fejleszteni, mert szívesen énekelek angol dalokat. Imádok énekelni, szeretnék énekesnő lenni, és mindent megteszek annak érdekében, hogy megvalósuljon az álmom.

 • Szeretnék az alapítvány ösztöndíjasa lenni. Halmozottan hátrányos helyzetű családban élek szüleimmel és két testvéremmel. Városunkban nincs lehetőség énektanárhoz járni fejleszteni a zenei tudásunkat. Nem csak magyarul, hanem angol- illetve más nyelveken is szívesen énekelek. Ezért ha az alapítvány ösztöndíjasa lehetnék, szükségem lenne ének és angol tanárra, hogy fejleszthessem tehetségemet. Kitartóan harcolok az álmaimért, hogy tanult és elismert művész lehessek, ezáltal példaértékű ember lehessek a közösségem számára.

 • Azért szeretnék a Polgár Alapítvány ösztöndíjasa lenni, mert ezáltal tovább tudnám fejleszteni tehetségemet. Az érettségi tanulmányaimhoz is nagyon jól jön az alapítvány segítsége, ugyanis az anyagi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy néhány dologban hallgatni tudjak. Ráadásul részt vettem egy hat napos táborban, amit életem egyik legjobb élményének tudhatok be.

 • Az ösztöndíj program sokat segített nekem anyagilag, esetleg el tudtam menni külön tanárhoz, akár szellemileg, hisz minden hónapban láttam a saját teljesítményemet, több szemszögből megvizsgálhattam. Ez segített kitartani, amikor esetleg már feladtam volna. Ezt a fajta támogatást most is értékelném.

 • Azért szeretnék ösztöndíjas maradni, mert egyrészt motivál, hogy teljesítenem kell és van kire számítanom, hiszen az Alapítvány mindenben segít, másrészt a havi ösztöndíjpénz, amit kapunk, nagy segítség. Eddig matematika tanárra ment el, most pedig a bérletre, valamint a többi iskolai kiadásra lenne nagyon jó. Ami segítségemre van, ha valami nehézségem támad. Egyedül sokkal nehezebb lenne.

 • Azért szeretnék a Polgár Alapítvány ösztöndíjasa maradni, mert az alapítvány anyagi támogatása nélkül nem lenne lehetőségem angol tanulmányaimat folytatni.

 • Számomra nagyon nagy segítséget jelent az alapítvány anyagi támogatása, mert a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni, sajnos. A PAE havi anyagi támogatását pedig valóban a számomra legalapvetőbb szükségletekre tudom felhasználni, hiszen 100%-ig szabadon felhasználható.

 • Nagyon sok esélyt ad nekem, hogy zenélni tanulhassak és minél több tapasztalatot szerezzek. Szeretnék jó zenész lenni és továbbra is ösztöndíjas maradni.