Archívum 2


kelt.: 2014-10-07 13:57:54 - <<< vissza

[caption id="attachment_2106" align="alignright" width="225"] Célba ért az adomány![/caption]

Sok-sok ember összefogásának köszönhetően 2014. szeptemberében újra lehetőségünk nyílt tanszert és cipőt osztani hátrányos helyzetű gyerekeknek. Cipőt, használt és új tanszert, ruhát és pénzadományt kaptunk. Teljes tanszer és írószer csomagot 332, cipőt 590 halmozottan hátrányos helyzetű gyerek kapott. Két tanodának küldtünk tanszert, táskát és egyéb iskolai felszerelést. 13 hátrányos helyzetű településen szerveztük meg az osztást és 21 egyéni kérelmezőnek juttattunk el csomagot.

Részletes beszámolót itt olvashat.

Mindenkinek nagyon köszönjük, hogy segítettek nekünk örömet szerezni, krízishelyzetben élő családoknak egy kis időre fellélegezni! 

Részletek a helyi partnerek beszámolóiból:

„Nagyon köszönjük az alapítványnak és minden kedves adományozónak a martonyi családoknak juttatott tanszert és cipőt! Az osztásnál jó érzés volt látni, hogy mennyire örülnek a gyerekek a szép cipőknek és a várva várt tanszereknek, láttam a szülőkön a boldogságot és a megnyugvást! Kérem az Úr Jézus Krisztust, hogy áldja meg Önöket mindkét kezével!”  (Martonyi)

„Az adományuk óriási segítséget jelent azoknak a gyerekeknek, akik nem tudták volna kellőképpen elkezdeni az iskolai tanulmányaikat. …Minden adomány gazdára talált, ami azt mutatja, hogy sikeres volt az Alapítvány által elküldött iskolai tanszer- és cipőadomány kiosztása.” (Ónod)

„A gyerekeknek névre szóló tanszer- és cipőadományt osztottam ki, aminek nagyon örültek, mert ezekben a felszerelésekben a gyerekek hiányt szenvedtek. … Az emberek nagyon meg voltak elégedve a cipők és ruhák minőségével és kérték, hogy tolmácsoljam a köszönetüket és hálájukat!” (Pere)

„A jelenlegi adományosztás nagyon jó hangulatban zajlott, mindenki elégedett volt az adománnyal. A szülők nagyon hálásak voltak, elmondták, ha küldjük a képeket az alapítványnak, akkor az Ő nevükben is mondjunk köszönetet!” (Fáj)